Online Business Coaching 1

Digitale (Zeeuwse) Nomade

Voor mijn bedrijf heb ik alleen maar een laptop en een telefoon nodig om mijn werk te kunnen doen en dat betekent dat ik overal en nergens kan werken: op de leukste plekken in Zeeland. Heerlijk die vrijheid! 

Echter -vind ik- dat hier toch ook wel ongeschreven regels voor zijn, die ik overigens zelf heb bedacht, want een hele ochtend ergens werken terwijl je 1 koffie bestelt? Lijkt me niet de bedoeling toch?

Regels voor Flexwerken?

Natuurlijk is het super fijn om ergens te werken waar het inspirerend is, waar je relaxed zit én waar ze goede koffie serveren. Maar voor de eigenaar is het serveren van één bakje koffie op een ochtend niet rendabel, dus vandaar bestel ik altijd meer dan alleen een bakje koffie.

DUS: Ik ontbijt graag op locatie en soms blijf ik ook nog voor de lunch. 

DAN:
Ik vraag altijd even toestemming. “Vind je het oké dat ik hier vanochtend werk met mijn laptop?” Het vragen vind ik altijd wel zo netjes, want niet iedereen is ervan gediend. En nu? Mijn favoriete werkplekken buiten de deur! 

Inspirerende flexwerkplekken in Zeeland

Hier komen mijn tips:

 • Koffiepand in Middelburg. De ruimte boven het Koffiepand huur ik ook vaak voor mijn trainingen. 
 • HoneyPie in Goes (of Middelburg): niet alleen voor de taartjes (ben dus niet zo’n zoetekauw), maar voor de ambiance, het leuke team en lekkere verse thee. 
 • Expresszo in Middelburg (havermoutpotje is lekker)
 • Strandpaviljoen Puur in Groede (met dat uitzicht, blijf dan zeker ook voor de lunch). 
 • Next Door in Middelburg, de ruimte boven de Vriendschap. Heel fijne plek om te werken, maar ook om trainingen te geven. Super relaxte plek met uitzicht over de Markt in Middelburg. TIP! 
 • Haef in Vrouwenpolder. Nu denk je: HUH? Vrouwenpolder? Zeker. Hier heb je mega lekkere Matcha Latte, maar ook homemade soep, tosti’s en andere lekkernijen. 
 • Brasserie LouLou in Cadzand: super inspirerende plek (klik hier)  waar ik al eens een hele ochtend heb gewerkt (onder het genot van). 
 • Oesterdam Tholen (klik hier voor meer) heeft het uitzicht waar je door geïnspireerd raakt om eens flink wat werk te verzetten. 
 • Katoen in Goes, altijd een fijne plek. Voor een project waar ik aan mee werk, hebben wij hier vaak overleg met het team. Laatst nog onder het genot van een lekker broodje. TIP! 
 • De Bibliotheek in Middelburg: geen koffietentje (alhoewel je in de brasserie ook koffie kunt halen). Maar dit vind ik ook echt een heel fijne plek om in stilte te werken: denk eerlijk gezegd dat ik hier op mijn meest productief ben. 
 • Loods 10 in Breskens: heerlijke plek met uitzicht op het strand (altijd goed toch). 
 • Bier- & Melksalon in Domburg (je wist dat die ging komen) één van mijn liefste plekken om de dag vroeg te starten met laptop en ontbijt in Domburg. 
 • Foodjutters in Terneuzen: daar heb ik laatst een hele middag gewerkt: heerlijke plek!

Schuif je aan?

Wil je eens aanschuiven wanneer ik buiten de deur werk? Leuk! Neem dan zeker eens contact met mij op. 

Automatische concepten
Social Media beheer 1
Zeg ondernemer, jij mag er zijn!
home 13
Rachelle Verhage

Liefs

Rachelle