Afdeling communicatie SVRZ

Nogmaals dank voor je verfrissende workshop. Iedereen was enthousiast!

Afdeling communicatie
SVRZ
Businesscoach Anne Kluijfhout

Marketing en social media deed ik er altijd ‘wel even bij’. Het was een bijzaak. Tot ik optelde hoeveel tijd ik hieraan kwijt was en met welk effect. De conclusie: ik was meer tijd kwijt aan de ‘bijzaak’ van mijn bedrijf, dan aan de hoofdzaken. En het resultaat? Dat liet vaak te wensen over.

Rachelle kende ik als blogger van De ZeeuwZe. En wist hoeveel bekendheid zij via dit platform heeft bij de Zeeuwen. Wat niet altijd een eenvoudige doelgroep is.
Ze heeft duidelijk kennis van het vak! En ik vroeg mij af of zij mij kon ondersteunen om dit online te bereiken, met mijn bedrijf. Zo kwam ik met Rachelle in contact.

Inmiddels werken we al een tijd lang samen en zie ik mijn bedrijf online groeien. Rachelle weet haarfijn mijn identiteit te vangen. Ze weet hoe mijn doelgroep het beste aangesproken kan worden. En zorgt dat mijn aanbod ter sprake komt, zonder saai te worden. Mijn online bereik groeit sinds onze samenwerking dagelijks. En het resultaat? Ik haal nu omzet uit mijn social media! Rachelle voelt als onderdeel van mijn bedrijf. Ze is betrokken, warm en gaat recht op haar doel af.

Inmiddels zie ik marketing en social media niet meer als de bijzaak van mijn bedrijf. Het is een belangrijke motor geworden die, met de juiste stuurman, een bedrijf heel ver kan brengen. Ik raad een samenwerking met Rachelle aan voor enthousiaste ondernemers die ontlast willen worden.

Maar ook: concreet resultaat uit hun zichtbaarheid willen halen, zonder hun eigen online identiteit te verliezen.

Anne Kluijfhout
Buro89
Business Ingredients Jaarbeurs Utrecht

Ik had Rachelle ingeschakeld voor het geven van een social media workshop op Business Ingredients in de Jaarbeurs in Utrecht.

Aan haar de schone taak om aan het eind van een vol programma 50 deelnemers bij de les te houden en dat ging fantastisch! Met veel humor, rust en een no-nonsense verhaal zette ze iedereen aan het denken en sindsdien heb ik al veel acties naar aanleiding van haar workshop voorbij zien komen. Dankjewel Rachelle voor je inspirerende bijdrage!

Business Ingredients Jaarbeurs Utrecht
Debbie Bodewes-van der Marel
Daniela Verwilligen, Zeeland retreats

Geweldige energie en tools gekregen van Rachelle tijdens de Linkedin Training (en meer) . Super professioneel en deskundig behandeld . Dank je wel Rachelle en tot volgende keer .

Daniela Verwilligen
Zeeland retreats
Fleur Verloo

Rachelle heeft 7 weken de Social Media voor het FL festival waargenomen. Tijdens deze opdracht kwam zij met goede initiatieven en was zij erg creatief. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is en weet hoe ze de juiste doelgroep moet benaderen.

Fleur Verloo
FL Festival Bruinisse
Fleur Verloo

Vandaag de Linked in training van Rachelle gevolgd en ontzettend veel van opgestoken. Wat ik fijn vind aan Rachelle haar trainingen is dat zij altijd kijkt naar de personen als individu en zo kan ze alle branches voorzien van een goed advies.

Fleur Verloo
eventorganisator
Gabriella

Ik heb zoveel geleerd van jouw workshop en de manier waarop je het deed. Super los en op je gemak, maar je hield de aandacht moeiteloos vast.

Gabriella
ZZP'er
Social Media beheer

Je bent een top trainer! Ik heb nog dagelijks profijt van je heldere uitleg en goede tips.

Guy de Hoop
Visueel Notulist
Hadewych Smit

Een geslaagde bijeenkomst!

Dank je wel dat je ons hebt meegenomen in de wereld van Social Media, ook jouw verhaal is helder en écht.

Hadewych Smit
Allévo Goes
Ilse van Es bloematelier

Dit traject is echt een aanrader: ik heb al mijn kanalen (zelfs LinkedIn) nieuw leven in geblazen een haalde zelfs in de eerste week al een nieuwe opdracht binnen via Instagram. Goed content ideeën en zeer veel kennis. Rachelle biedt echt waarde!

Ilse van Es
ilsevanesbloemenatelier.nl
Ivon Corré

Rachelle is verantwoordelijk voor het opbouwen van onze Social Media pagina’s waar we enorm veel reacties op kregen (inmiddels zijn we beide gestopt bij de Visbar). Zij heeft tot begin 2019 gezorgd dat er online veel zichtbaarheid was, dat zich offline vertaalde naar gasten via Social media.

Ivon Corré
De Visbar Domburg
Lynn Vriesen Fotografie

Ik heb Rachelle ingeschakeld voor het beheren van mijn social media kanalen en dat heeft ze meer dan geweldig gedaan! Ze heeft écht verstand van zaken, leeft zich in in de klant en is zeer toegankelijk. Dus ben je ondernemer, zitten er te weinig uren in de klok, besteed dan je social media beheer uit aan Rachelle. Bij haar ben je in goede handen!

Lynn Vriesen
lynnvriesenfotografie.nl
Margot Verhaagen

Je hoeft haar eigenlijk niets te vertellen, ze gaat gewoonweg haar eigen gang. Ineens staan er dan foto’s of een vlog online en wordt een nieuwsbrief verstuurd. Geeft een fijn gevoel dat je het met een gerust hart kan overlaten. Daarnaast is ze in de omgang zeer prettig mee samen te werken en duidelijk in haar communicatie.

Margot Verhaagen
YammYammy - Lekker Zeeuws
Marijn Leenhouts

Ze denkt mee, komt vaak binnen gewandeld om bij te praten en houd je goed op de hoogte. Ze is heel goed in tekst en daar staat de Boterkapel nu ook wel om bekend. Vaak horen we: wat doen jullie het leuk op Social Media.

Marijn Leenhouts
Boterkapel Domburg
Mariska

Mega mooie foto’s voor mijn site gemaakt. Ze voelt t. Ze ziet t. En ze doet t. Ik kreeg en krijg er nog steeds lovende reacties op! Om met je te werken is dat ook super. Voel me fijn en veilig zodat ik ook daadwerkelijk mezelf kan zijn op de foto’s. Super bedankt!

Mariska
Haar Natuur