Social Media beheer 1

Geen tijd en inspiratie voor je Social Media?

Geen tijd voor jouw Social Media? Ontbreekt het je aan inspiratie, kennis & tijd? Dan kun je mij inhuren voor een vast maandbedrag om jouw Social Media kanalen te beheren. 
Er zijn diverse vormen, daarover ga ik graag met je in gesprek.

Waar moet je dan aan denken?

Wekelijks diverse posts die perfect aansluiten bij jouw doelgroep op Instagram, Facebook, Linkedin en natuurlijk op jouw Instagram stories (heel belangrijk die mee te nemen). 

Content creatie zoals sterke teksten die raken, nieuwsbrieven, blogs, vlogs (+ editen), persberichten of originele advertenties op Social Media. 

Welke kanalen kan ik voor je beheren?

  • Instagram (stories)
  • Facebook
  • Linkedin
  • Website 

Wil je kijken of wij een match zijn? Neem dan zeker contact met mij op. 

Ik ga voor de volle 100% voor jouw kanalen als wij een overeenstemming bereiken met als doel zichtbaarheid vanuit originaliteit en authenticiteit & meer klanten. 

Wil je kijken of wij een match zijn?

Neem dan zeker contact met mij op. 

Opdrachtgevers aan het woord

In korte tijd dat Rachelle bezig was werd ik al aangesproken: wat doen jullie het tof zeg op Social Media. Top! Ik hoef mezelf nergens meer druk om te maken, want de gasten komen nu ook via Social Media binnen.
Marijn Leenhouts
De Boterkapel

Rachelle heeft 7 weken voor het Festival de Social Media overgenomen met resultaat! Ze is erg creatief, weet goed waar ze mee bezig is en hoe ze de juiste doelgroep moet benaderen.
Fleur Verloo
FL Festival Bruinisse

Ze heeft echt verstand van zaken, leeft zich in in de klant en de doelgroep en is zeer toegankelijk.
Lynn Vriesen Fotografie
Arnhem

Je hoeft haar niets te vertellen, ze gaat gewoon haar eigen gang. Ineens staan er dan foto’s online of een video. Geeft een heel fijn gevoel dat je het aan haan kan overlaten: investeren in kwaliteit.
Margot Verhaagen
Project YammYammY- lekker Zeeuws