Not another businesscoach 7
Not another businesscoach 8
Not another businesscoach 6

Met de juiste tools is zoveel meer mogelijk!

Ik creëer graag mooie dingen en werd in 2014 verliefd op het ‘hele online gebeuren.’
Ik startte met mijn blog ZeeuwZe.nl dat in minder dan 3 jaar tijd meer dan 14.000 lezers kreeg én meer dan 20.000 unieke hits op de website, zonder te adverteren.
 
De vraag die ik mezelf namelijk altijd stelde: hoe onderscheid ik mezelf, blijf ik origineel, up-to-date qua (social)kennis én word ik zichtbaar tussen de duizenden berichten die dagelijks online komen op de meest authentieke manier. 
 
Dat antwoord vond ik door het gewoonweg te doen en heb ik geperfectioneerd door mijn eigen methode te schrijven die op basis van jouw bedrijf, jouw verhaal en jouw doelgroep gaat zorgen voor groei, naast de opleidingen die ik heb gevolgd. 

Rachelle Verhage in 5 zinnen?

Not another businesscoach 1
Een

Geboren en getogen in Zeeland leerde ik op jonge leeftijd koeien melken en aardappels poten van mijn opa Piet, één van de laatste mannen in Zeeland in klederdracht.

Twee

Van nature ben ik een avonturier die reislustig is en graag op zoek gaat naar dat ultieme gevoel van vrijheid. Vandaar dat ik werk met mijn laptop & telefoon over de hele wereld.

Drie

In mijn leven doe ik alles -en precies- wat ik leuk vind, omdat ik daar het meest gelukkig van word en dat zouden m.i. meer mensen mogen doen.

Vier

Mindset is een groot onderdeel van mijn leven, ik heb de afgelopen jaren mijn brein flink getraind en dat is een van de pijlers van mijn succes.

Vijf

Ik ben enthousiast, extreem passioneel, geef mezelf 1000% aan mijn klanten en wil elke dag verrast worden door het leven. 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Als Social Media strateeg help ik je met online groei.
Meer likes? Neen. Strategische groei. 

Een like betaalt namelijk niet je hypotheek en heel eerlijk? Mensen die alleen maar LIKES nastreven, zijn niet mijn klanten. 

Ik ga voor een duurzame relatie met jouw online doelgroep (community building) omdat dit je op langere termijn veel meer gaat helpen als bedrijf. Ik help je “de kunst van het online verleiden” in de vingers te krijgen en op die manier meer leads (klanten) te genereren. 

Not another businesscoach 1

Niemand weet... Niemand weet

Dat ik Repelsteeltje heet?
Neen. Dat ik vrouwencoach ben en vrouwen begeleid op hun pad naar zichtbaarheid en zelfvertrouwen. En nee, daar hoef je geen ondernemer voor te zijn (mag wel). Klik hier om er meer over te lezen.

Event: Woman in Social Media 5

Ervaring, opleiding, training & persoonlijke ontwikkeling

 • Schrijversvakschool Amsterdam
 • Wisper Academie Leuven
 • Vrouwencoach – Chantal Minnaard
 • Communicatie
 • Facebook Business Mastery – Mark Bongers Academy
 • Online marketing – Internet Marketing Unie 
 • Video marketing – Skillable
 • Social Advertising – ModernDayStory
 • Ijzersterke webinars geven – Anne Quaars 
 • The School of Life Intensives – Amsterdam
 • NLP Academie Utrecht – NLP 2Day
Het verhaal achter Rachelle 11

Samenwerken?

Wil jij ook samenwerken met mij en gaan voor die duurzame relatie met jouw online (toekomstige) klanten? Dan maak ik graag een afspraak met je. Klik hier hoe je mij kunt bereiken.

Ik ben dol op buiten de deur ontbijten, dus schuif je een keer aan?

Avonturier • Iemand die graag het avontuur opzoekt

Not another businesscoach 5
Not another businesscoach 8
Not another businesscoach 6
Not another businesscoach 7
Not another businesscoach 9

Liefs

Rachelle